Ziarul electronic al arădenilor

Rezultatele la Proba B din cadrul examenului de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2016

comunicat presaÎn perioada 15-17 iunie 2016 s-a desfăşurat Proba B – proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă, din cadrul examenului de bacalaureat, sesiunea iunie  – iulie 2016.

Proba a fost organizată în 3 de unităţi şcolare liceale. Proba s-a desfăşurat conform prevederilor metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de bacalaureat, atât sub aspect organizatoric (evaluarea a fost realizată de doi profesori evaluatori, fiecare evaluator a completat în borderoul individual nivelul de competenţă acordat candidatului), cât şi sub aspect logistic (sălile de evaluare au fost prevăzute cu camere audio – video, centrul de evaluare a beneficiat de personal de pază şi de personal medical, candidaţii au avut în sală apă, sălile de evaluare au fost izolate de celelalte clase).

În urma evaluării, candidaţii au avut posibilitatea să obţină nivelul de: utilizator mediu, sau utilizator avansat sau utilizator experimentat.

La probă au fost înscrişi 122 de candidaţi.

Toți cei 122 de candidați au fost prezenți și au susţinut proba, obţinând următoarele rezultate:

6 candidaţi – nivel avansat

116  candidaţi – nivel experimentat

Nu au fost candidaţi eliminaţi.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de ISJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.