Revoluția din ’89, povestită elevilor de Valentin Voicilă

Publicat de actualitati-arad in 27 Nov, 2014 | Parerea ta

OLYMPUS DIGITAL CAMERAActorul și revoluționarul Valentin Voicilă le va vorbi elevilor de la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta“ despre evenimentele din Decembrie 1989, care s-au desfășurat la Arad.

Întâlnirea dintre Valentin Voicilă și elevi face parte din seria de evenimente dedicate aniversării a 25 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989 și organizate de Asociația Arad Capitală Europeană a Culturii 2021.

Valentin Voicilă se va întâlni cu elevii vineri, 28 noiembrie, de la ora 12.00, în sala festivă a Colegiului Național „Elena Ghiba Birta“. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Valentin Voicilă este actor de teatru și film, în prezent el activând la Teatrul Clasic „Ioan Slavici“. În timpul evenimentelor din Decembrie 1989 a fost unul dintre liderii revoluționarilor arădeni.

Asociația Arad Capitală Europeană a Culturii 2021 a fost înființată recent cu scopul promovării Aradului și este un organism neafiliat politic care își propune ca în perioada următoare să organizeze manifestări culturale menite să crească notorietatea și vizibilitatea orașului, dar și să atragă un public cât mai numeros și mai divers.

De asemenea, Asociația Arad Capitală Europeană a Culturii 2021 va fi alături de instituțiile culturale în organizarea și promovarea acțiunilor înscrise în programul curent.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare