Revelion 2015 cu Nicoleta Voica, la Restaurantul Colosseum

Publicat de actualitati-arad in 01 Dec, 2014 | Parerea ta

Revelion Afis NICOLETA VOICA 15Restaurantul Colosseum din Timişoara organizează şi în acest an petrecerea de Revelion, pentru care locurile au fost rezervate, până acum, în proporţie de 70 la sută.

Pentru noaptea dintre ani, restaurantul a pregătit un program artistic care conţine atât muzică populară, cât şi muzică uşoară şi un meniu bogat, din care nu lipsesc preparatele din curcan.

Una dintre cele mai appreciate soliste de muzică populară din Banat, Nicoleta Voica, este invitata special a petrecerii de Revelion de la restaurantul Colosseum. Pasionată de mică de muzică și dansul popular, solista a avut ca punct de pornire în carieră, concursul „Floarea din grădină“, iar la numai 18 ani, a cucerit trofeul.

Au urmat înregistrări la radio, apariții televizate și înregistrarea primul disc din carieră, în anul 1978, intitulat „Eu mi-s floarea florilor“.

Nicoleta Voica are peste 25 de albume de muzică populară înregistrate în perioada 1978 – 2010.

De asemenea, la petrecerea de Revelion va mai cânta Bogdan Firu, iar DJ Sorin va mixa muzică uşoară din repertoriul internaţional.

Bogdan Firu este student la Universitatea de Medicină şi Farmacie „,Victor Babeş“ din Timişoara și absolvent al Scolii Populare de Arte din Timişoara la clasa profesoarei Carmen Popovici Dumbravă. Bogdan Firu cântă de la 4 ani și a câștigat până acum numeroase premii la festivaluri naționale de folclor cum ar fi premiul I la Festivalul Naţional „Mariana Drăghicescu”, menţiunea I la Festivalul ,,Aurelia Fătu Răduţu” de la Bocşa, menţiunea I la Festivalul ,,Cântecul popular din ţara Zarandului” de la Moneasa, premiul special ,,TVR Timişoara” la Festivalul concurs ,,Luţă Ioviţă” de la Caransebeş.

Totodată, organizatorii petrecerii de Revelion de la restaurantul Colosseum Timișoara au pregătit un meniu din care nu lipsesc preparatele din pește și curcan care se consumă în noaptea dinstre ani, pentru că superstiția spune că aduc noroc și prosperitate.

Meniul este format dintr-un aperitiv rece (ruladă din piept de curcan cu fructe confiate, prosciuto crudo cu ananas, salată boeuf, frigărui de cașcaval cu roșii cherry și busuioc, măsline umplute, gondole de ardei cu pastă de brânză, piept de porc în bacon, chifteluțe speciale, mușchi file de porc, minișnitele din piept de pui), o gustare caldă (pește la cuptor cu orez și buchet de legume), felul principal (mușchiuleț de porc umplut, stropit cu sos brun, escalop de pui cu ciuperci, cartofi aurii la cuptor cu rozmarin și salată asortată) şi desert (tort de fructe).

Băuturile (apă minerală/plată, Coca Cola, Fanta Portocale, Sprite, Kinley, Cappy Tempo, Bere Carlsberg, Bere Tuborg, Bere Holsten Non Alcool, Cafea Jacobs, Vin Alb/Roșu – Cramele Recaș, Gin Tonic, Vodka Apple, Tequila Sunrise) sunt la discreţie.

Organizatorii mai oferă șampanie, la miezul nopții și 100 ml. Jack Daniels/100 ml. Sheridans/pers.

Preţul unui bilet pentru o persoană la petrecerea de Revelion la restaurantul Colosseum este de 260 lei.

Rezervările se mai pot face la telefon 0727.83.24.24.

(P)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare