Rețeaua unităților de învățământ preuniversitar, aprobată în CLM

Publicat de actualitati-arad in 15 Feb, 2017 | Parerea ta

Consiliul Local Municipal a aprobat în ședința din această dimineață organizarea rețelei unităților de învățământ preuniversitar din Arad pentru anul 2017-2018, în forma stabilită în urma consultărilor avute cu consiliile de administrație, conducerile școlilor și grădinițelor și Inspectoratul Școlar.

Conform documentului aprobat de CLM, anul școlar viitor nu va aduce modificări în structura liceelor arădene.

Primarul Municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a precizat că responsabilitatea asupra planului de școlarizare, cu numărul de clase și profiluri, revine Inspectoratului Şcolar Judeţean şi a invocat necesitatea existenţei unei legături între învăţământ şi economie.

Primarul a reamintit consilierilor că urmare a analizelor din ultimii ani asupra rezultatelor slabe la Bacalaureat și a evoluției numărului de elevi, Inspectoratul Școlar a solicitat comasarea unor licee tehnologice.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare