Rețea de proxeneți din Sânmartin, destructurată de polițiști

Publicat de actualitati-arad in 24 Jun, 2014 | Parerea ta

proxeneti-arestatiO rețea de proxeneți din localitatea arădeană Sânmartin, care acționa pe teritoriul Franței, a fost destructurată de polițiști.

Ofiţerii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, au efectuat, o percheziţie domiciliară în localitatea Sânmartin.

Acțiunea s-au desfăşurat în baza unei comisii rogatorii internaţionale a autorităţilor judiciare din Franţa.

„Investigaţiile privesc activitatea infracţională desfăşurată pe teritoriul Franţei de către un grup organizat infracţional constituit din cetăţeni de naţionalitate română domiciliaţi pe raza localităţii Sânmartin, judeţul Arad, specializat în comiterea infracţiunii de proxenetism“, se menționează într-o informare a IPJ Arad.

În urma anchetei s-a stabilit că liderul grupului, o arădeancă în vârstă de 45 de ani, pusă sub urmărire penală în Franţa, ar fi primit sume importante de bani de la mai multe prostituate. Conform anchetatorilor, banii au fost trimiși ulterior, prin transfer bancar, familiei din localitatea Sânmartin.

„În cauză, autorităţile judiciare franceze au identificat cinci prostituate, din judeţul Arad, care practicau prostituţia în folosul grupării, pe teritoriul statului francez.

În cadrul percheziţiei domiciliare efectuate de către poliţiştii arădeni au fost ridicate în vederea cercetărilor mai multe înscrisuri care constituie mijloace materiale de probă“, se mai menționează în informarea IPJ Arad.

De asemenea a mai fost indisponibilizat în vederea instituirii măsurii asiguratorie a sechestrului, un autoturism de lux marca Audi A8 S Line Quattro, în valoare de aproximativ 25.000 euro, achiziţionat de unul din membrii grupării.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare