Reprezentanţii presei din Arad solicită demiterea directorului de la Filarmonică

Publicat de actualitati-arad in 28 Feb, 2013 | Parerea ta

palat.culturalReprezentanţii principalelor mijloace de informare în masă din Arad se raliază cererii Colegiului Artistic şi a Sindicatului Artiştilor Interpreţi din cadrul Filarmonicii Arad de demitere a directorului instituţiei, Alin Văcean.

„Domnule primar, domnilor şi doamnelor consilieri locali municipali, prin intermediul acestei scrisori deschise vă solicităm să daţi curs cererii de demitere a personajului Alin Văcean, ajuns – credem noi – dintr-o gravă eroare în fruntea unei asemenea instituţii. Am asistat în ultimii ani la derapajele acestui individ şi credem că este momentul să li se pună capăt! Suntem întru totul de acord cu motivele formulate de sindicalişti şi membrii Colegiului Artistic în cererea de demitere, considerându-le reale şi cât se poate de grave.

La toate acestea am mai adăuga şi imposibilitatea colaborării cu distinsul director dr. Văcean în ceea ce priveşte mediatizarea evenimentelor Filarmonicii, cele mai importante mijloace de informare în masă din Arad suspendând orice colaborare cu instituţia din acest punct de vedere. În consecinţă, pentru reinstaurarea unui climat de normalitate atât de necesar Filarmonicii, precum şi a reluării colaborării cu presa, vă solicităm, la rândul nostru, să-l demiteţi – de urgenţă dacă se poate! – pe ilustrul personaj Văcean Alin.

În aşteptarea unei reacţii normale măcar din partea administraţiei locale, semnează: Jurnal Arădean, Glasul Aradului, NEWSAR, Flacăra Roşie, Actualităţi-Arad, Citynews Arad, Arad Info, Aradon, corespondenţii presei centrale etc., lista rămânând deschisă”, se arată în scrisoarea deschisă adresată primarului Gheorghe Falcă şi consilierilor locali municipali.

CITITI SI:

Presa arădeană vrea audit financiar la Filarmonică

Presa a întrerupt colaborarea cu Filarmonica din Arad

Directorul Filarmonicii din Arad, „ziarist viitor talentat“

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare