Ziarul electronic al arădenilor

Renii Rudolf şi Negruța, la Târgul de Iarnă de la Arad

reniGALERIE FOTO Doi reni întregesc atmosfera specifică sărbătorilor de iarnă, în cadrul evenimentelor organizate de autorități în centrul municipiului Arad.

Cei doi reni, Rudolf  şi Negruța, au vârsta de 8 luni şi pot fi admiraţi într-un ţarc amenajat în Piața „Avram Iancu“, unde se desfășoară Târgul de Iarnă.

Renii vor rămâne la Târgul de Iarnă până în ajunul sărbătorii Naşterea Domnului, după care vor fi duşi în parcul zoologic din localitatea arădeană Cicir.

Proprietarul renilor, Gabriel Mohaci, a spus că aceştia nu sunt mofturoşi în ceea ce priveşte mâncarea, consumă granule speciale pentru reni, dar şi fân, ovăz, și licheni.

„Renii sunt din Polonia şi i-am adus la Arad special pentru sărbătorile de iarnă, după care vor putea fi văzuți la Zooland Cicir. Cei doi reni sunt o atracție pentru copii, dar și pentru adulți”, a spus Gabriel Mohaci.

Ediția din acest an a Târgului de Iarnă de la Arad se desfășoară în perioada 18 noiembrie 2016 – 8 ianuarie 2017, în zona Primărei și în Piața „Avram Iancu“.

Pentru această ediție a târgului au fost amenajate 60 de căsuțe pe platoul din fața Primăriei, pe strada Romul Veliciu și în Piața „Avram Iancu“.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *