Ziarul electronic al arădenilor

Renault Megane furat din Franţa, depistat la Nădlac

1Poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Nădlac II – Csanadpalota au depistat un autoturism marca Renault Megane, condus de un cetăţean francez, în valoare de peste 6.000 euro, căutat de autorităţile din Franţa.

În data de 20 iulie 2016, ora 04.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat în vederea efectuării formalităţilor de frontieră, cetăţeanul francez Dzemal O., în vârstă de 32 de ani, conducând un autoturism marca Renault Megane, înmatriculat în Franţa.

În urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că autoturismul figurează ca fiind furat, alertă introdusă de autorităţile din Franţa în data de 19 iulie 2016.

Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că a achiziţionat autoturismul din Franţa, de la o persoană ale cărei date de identitate nu le cunoaşte, contra sumei de 5.000 euro şi nu avea cunoştinţă că acesta este căutat de autorităţile franceze.

Autoturismul, cu o valoare de piaţă de peste 6.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Arad până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de STPF Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.