Remețan: „Nu vreau în PMP oameni de frunte din PDL și PSD“

Publicat de actualitati-arad in 14 May, 2014 | Parerea ta

remetan2Președintele filialei din Arad a Partidului Mișcarea Populară, Florin Remețan, a afirmat că nu dorește primirea în partid a unor „oameni de frunte“ din PDL și PSD, iar la alegerile europarlamentare așteaptă voturi și de la foștii săi colegi social-democrați.

Florin Remețan a organizat, miercuri, prima conferință de presă de la numirea lui la conducerea filialei din Arad a PMP.

Cu această ocazie, Remețan a afirmat că numirea sa la conducerea filialei a fost făcută la nivel central al partidului, fiind recomandat de la nivel local, însă nu a dat nici un nume.

„După ce am fost numit președinte la PMP Arad, mulți m-au sunat și mi-au spus că m-au recomandat pentru această funcție. Nu știu ce sa fac, să-i cred, s-au să nu-i cred“, a spus Florin Remețan.

Liderul PMP Arad a mai spus că își dorește ca în partid să se înscrie cât mai mulți tineri.

„Nu vreau în Partidul Mişcarea Populară nici oameni de frunte de la PDL şi nici oameni de frunte de la PSD. Îmi doresc tineri, care să se formeze în politică“, a afirmat Remețan.

Florin Remețan a mai spus că la alegerile europarlamentare din 25 mai așteaptă voturi și de la foștii lui colegi din PSD.

„La alegerile europarlamentare aşteptăm voturi de la toţi cei care au votat pro Băsescu. Consider că apariţia Mişcării Populare este benefică pentru a recupera voturi de la cei care sunt nemulţumiţi de guvernarea PSD. Dar, așteptăm voturi și de la cei care sunt nemulţumiţi de modul cum este condus PDL. Ar fi fost păcat să se piardă voturi fie prin absenteism, fie prin votul dat altora, pe fondul nemulţumirii față de conducerea centrală a PDL. Aştept voturi şi de la foşti colegi din PSD Arad, care sunt nemulţumiţi de actuala conducere a organizaţiei judeţene“, a declarat Florin Remețan.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare