Ziarul electronic al arădenilor

Red Run 2016, la linia de start

comunicat presaRed Run este un eveniment sportiv interactiv, care își dorește să transforme un traseu într-o provocare continuă.

Traseul pentru anul 2016 este o surpriză și va fi oferit treptat arădenilor, cu cel puțin o lună înainte de competiție. Acesta va fi special amenajat cu probe surpriză, prin care cei inscrisi trebuie să treacă.

Astfel îi invită anul acesta organizatorii competiției atletice Red Run pe toți cei interesați de atletism, să se alăture celei de-a doua ediții sportive cu acest nume, care va avea loc în data de 28 august 2016, începând cu ora 09.00.

Organzatorii îi asigură pe participanți că anul acesta cursa este axată mai puțin pe timpi de alergare și mai mult pe ideea de autodepășire și a demonstrării spiritului de echipă.

Evenimentul este organizat de Poliția Locală Arad, Primăria Municipiul Arad, Centrul Cultural Municipal Arad și Asociația Centrul Județean de Voluntariat Arad; partenerii acestora sunt Asociația Educatio și Centrul de Excelență Arad.

Provocarea, pentru 2016, pe care o lanseaza Red Run tuturor participanților este de a trece linia de FINISH a unei curse de alergare cu probe sportive care le solicită atât corpul, cât și mintea.

Ineditul mari competiții constă în faptul că, pe lângă cursele clasice, cu care participanții s-au obișnuit, organizatorii au introdus curse noi. Astfel, cele cinci tipuri de curse promise vor fi: cursa 1,5 km – family; cursa 2,5 km – kids; cursa 5 km – Power Run; cursa 5 km – Hard Run și cursa 10 km – Iron Run.

Traseul pe care concurenții îl vor parcurge va fi special amenajat cu probe surpriză. Acesta va fi anunțat până la data de 01 iulie 2016.

Înscrierile la competiția sportivă anuală care se anunță una dintre cele mai fierbinți, la nivelul municipiului, au început.

Toate detaliile legate de concurs pot fi consultate pe site-ul http://www.redrun.ro/.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Poliția Locală Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *