Ziarul electronic al arădenilor

Răzvan Cadar: „Deputatul Tripa nu înţelege prea bine ce are de făcut în Parlament”

Consilierul judeţean Răzvan Cadar consideră că deputatul Tripa nu înţelege prea bine ce are de făcut în Parlament.

„Sunt convins că aleşii locali ai PSD, inclusiv cei din Felnac, îl întreabă pe deputatul Tripa ce fac parlamentarii PSD pentru ei, ce face Guvernul pentru ei, de ce au blocat PNDL, de ce se ceartă în loc să ajute administraţia locală, cetăţenii.

Singurul răspuns de care sunt în stare parlamentarii PSD este că… PNL e de vină. Este un răspuns jalnic. Domnul Tripa crede probabil că activitatea lui înseamnă transmiterea unor comunicate de presă pe diferite teme, pe care nu le stăpâneşte. Obişnuit probabil de la PSD, dânsul consideră că partidul e în toate, confundă firmele private cu partidele politice, nu înţelege procedurile din administraţia publică şi problemele administraţiei publice.

În loc să facă tot felul de scenarii aberante cu privire la blocarea activităţii administraţiei locale din Felnac, domnul Tripa ar face bine să îşi facă treaba de parlamentar. Oare cui semnalează domnul deputat Tripa că legislaţia cu privire la achiziţiile publice ridică probleme serioase? Nu cumva chiar dânsul are responsabilitatea de a îmbunătăţi cadrul legal? Nu parlamentarii fac legi?

Noi, cei din administraţia locală PNL, am solicitat de mai mult timp scurtarea termenelor pentru licitaţii şi achiziţii publice. PSD are majoritate parlamentară şi nu are decât să modifice legea, aşa cum dorim toţi cei din administraţia locală, indiferent de partid.

Dânşii sunt însă ocupaţi cu alte probleme, canibalizează guvernarea, declanşează crize politice, în loc să lucreze pentru oameni. PNDL este blocat, dar cei de la PSD sunt ocupaţi cu negocierile cu UDMR, fac compromisuri inacceptabile pentru a-şi demite propriul Guvern.

Îi transmitem domnului Tripa că timpul trece şi are şansa să facă ceva pentru români, nu doar să transmită prin presă aberaţii politicianiste”, a declarat Răzvan Cadar.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.