Ziarul electronic al arădenilor

Range Rover Evoque căutat în Italia, depistat la PTF Nădlac

rover2Poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Nădlac II –Csanadpalota au depistat un cetăţean bulgar care conducea un autoturism marca Range Rover Evoque, în valoare de peste 25.000 euro, căutat de autorităţile din Italia.

În data de 01.07.2016, ora 18.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat în vederea efectuării formalităţilor de frontieră, cetăţeanul bulgar Geogi T., în vârstă de 31 de ani, conducând un autoturism marca Range Rover Evoque, înmatriculat în Italia.

La controlul de frontieră, şoferul a prezentat pentru autoturismul în cauză un certificat de înmatriculare emis de autorităţile italiene şi un contract de vânzare – cumpărare de la o societate comercială din Italia.

În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că autoturismul era căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia în 01.07.2016.

Faţă  de cele constatate, şoferul a declarat că a achiziţionat autoturismul din Italia, contra sumei de 10.000 euro şi că nu avea cunoştinţă de faptul că acesta ar avea probleme.

Autoturismul, cu o valoare de piaţă de peste 25.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Arad până la finalizarea cercetărilor, în cauză poliţiştii de frontieră întocmind acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de STPF Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.