Ramona Creţu, director adjunct al Centrului Municipal de Cultură Arad

Publicat de actualitati-arad in 03 Dec, 2014 | Parerea ta

ramona1Ramona Creţu va ocupa funcţia de director executiv adjunct în cadrul Centrului Municipal de Cultură Arad, instituţie nou înfiinţată pentru susținerea candidaturii orașului în vederea obţinerii titlului de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021, dar și de a dezvolta programe și proiecte culturale în oraș.

Ramona Creţu are 34 de ani şi a activat ca ziarist la diverse publicaţii locale, după care a fost angajată la Consiliul Judeţean, Prefectura Arad şi Primăria Municipiului Arad.

“După o activitate de 13 ani în administraţia publică, această funcţie este cu siguranţă o nouă etapă profesională şi vine ca o confirmare a muncii pe care am desfăşurat-o până acum atât la Consiliul Judeţean,  cât şi Prefectura Arad şi la Primăria municipiului Arad. Împreună cu echipa Centrului Municipal de Cultură ne vom concentra atenţia pentru crearea şi organizarea de evenimente în parteneriat cu Primăria Arad. Desigur, toate aceste acţiuni vor fi gândite şi orientate pentru pregătirea candidaturii Aradului pentru competiţia Capitală Europeană a Culturii în anul 2021”, a declarat Ramona Creţu.

Centrul Municipal de Cultură Arad este condus de Dana Pădurean-Andreica, care ocupă postul de director executiv.

Instituţia are 20 de angajaţi, care au fost transferaţi de la Biroul Activităţi Culturale din cadrul Primăriei Arad, dar şi de la Teatrul Clasic “Ioan Slaivici” şi Compartimentul Administrare clădirea Preparandiei.

CITITI SI: Cu ce se va ocupa Centrul Municipal de Cultură Arad

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare