Radu Dinulescu, premiat pentru „Fabuloasa călătorie a domnului Nostoc“

Publicat de actualitati-arad in 26 Nov, 2014 | Parerea ta

OLYMPUS DIGITAL CAMERARegizorul Radu Dinulescu a fost premiat la cea de-a X-a ediție a Festivalului Internaţional al Teatrului de Animaţie „Spectacole de colecţie“, organizat de Teatrul „Ţăndărică“ din Bucureşti.

Evenimentul s-a desfășurat în perioada 13 şi 23 noiembrie, la Bucureşti, iar printre invitaţi a fost şi trupa Marionete a Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ din Arad, care s-a prezentat în concurs cu spectacolul „Fabuloasa călătorie a domnului Nostoc“, în regia lui Radu Dinulescu.

„Prezenţa trupei arădene a fost una cuceritoare, spectatori şi juriu, deopotrivă, fiind impresionaţi de spectacolul arădean. Iar dovadă în acest sens stă faptul că regizorul Radu Dinulescu a câştigat Premiul pentru Regie. Acesta a fost acordat ex aequo lui Radu Dinulescu şi lui Konrad Dworakowski (pentru spectacolul „Kajtus, vrăjitorul” – Teatrul pentru copii și tineret „Luceafărul” din Iași)“, se menționează într-un comunicat de presă remis de Teatrul Clasic „Ioan Slavici“.

Distribuţia spectacolului „Fabuloasa călătorie a domnului Nostoc“ este formată din actorii Lenuţa Dorobanţu şi Sorin Dorobanţu, premiera având loc în data de 8 iulie 2011, la Avignon (Franţa).

NOSTOC-1

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare