Purcaru: Dragi liberali arădeni, vă asumați băsismul?

Publicat de actualitati-arad in 12 Oct, 2015 | Parerea ta

comunicat presaCopreședintele ALDE Arad, Mircea Purcaru, transmite un „avertisment către liberalii arădeni, transformați peste noapte, fără voia lor, în PDL-iști, respectiv băsiști”.

Purcaru spune că „la două zile după ce afirmam că primarul Gheorghe Falcă trebuie să-și clarifice poziția față de Băsescu, primarul i-a dat un interviu acoperitului descoperit Turcescu, interviu în care recunoaștea că relația între familiile Falcă și Băsescu nu s-au schimbat cu nimic.

Așadar, Falcă își bazează în continuare șansele de a fi reales pe faptul că este finul lui Băsescu.

Dragi liberali arădeni, vă asumați băsismul, rămânând în tabăra finului lui Băsescu? Vă asumați riscul ca, imediat după alegerile parlamentare din 2016, Băsescu să devină stăpânul absolut al fostului partid istoric, pe care l-a scos din marea familie liberală, târându-l în PPE ?”.

„Aud că imediat după ce Băsescu și-a anunțat, cu surle și trâmbițe, înscrierea în PMP, 60 de primari de comune și orașe au anunțat deja că vor candida la alegerile locale pe listele PMP.

Nu este suficient de clar că Băsescu și clica lui urmăresc să distrugă și ce a mai rămas din vechile structuri liberale? Nu se vede cu ochiul liber că, dacă PMP va intra în Parlament, imediat după alegerile parlamentare toți falșii liberali aleși pe listele noului PNL vor trece în partidul lui Băsescu, răsturnând, practic, votul popular și propulsându-l din nou pe Băsescu la vârful politicii românești?

Îi întreb pe primarii, viceprimarii și consilierii liberali din județul Arad, vor accepta să candideze braț la braț cu finul lui Băsescu, riscând ca furia cetățenilor să se reverse asupra lor?

Realizează ei ce risc major âși asumă, cerând salariaților și pensionarilor să voteze pe cei care le-au tăiat pensiile și salariile, care au închis școli și spitale, care au împins la sinucidere dascăli, polițiști și funcționari, pentru ca pe urmă să spună cu cinism ca așa e viața, unii se mai și sinucid?, mai spune Micea Purcaru.​

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de ALDE Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
armonianaturii.ro/

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare