Ziarul electronic al arădenilor

Punctele Enel din judeţul Arad, închise în zilele de 22 şi 23 septembrie

comunicat-presaToate Punctele Enel din judeţul Arad vor fi închise, joi şi vineri, 22 şi 23 septembrie 2016, pentru lucrări de mentenanță la sistemul informatic. 

În celalalte zile, Punctele Enel vor funcţiona după programul obişnuit: 21 septembrie şi 26 septembrie 2016, programul de funcţionare este de la ora 8 la ora 16.

Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculatorul tarifar, soldul şi plățile efectuate şi pot înregistra indexul fie prin intermediul aplicatiei pentru telefonul mobil MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesand pagina www.enel.ro secțiunea MyEnel.

De asemenea, pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.

În plus, în sectiunea http://www.enel.ro/ro/clienti.html sunt disponibile ofertele comerciale pentru clienții business şi rezidențiali, clienții având posibilitatea de a transmite solicitări de încheiere a unui contract furnizare energie electrică.

Pentru achitarea facturii de energie electrică în această perioadă, clienții pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM –uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar.

Mai multe detalii despre partenerii bancari şi comerciali se regăsesc pe factura de energie electrică, precum şi în sectiunea http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie.html

Precizăm că, pentru perioada în care nu este prevăzut program cu publicul, nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă Enel România. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *