Ziarul electronic al arădenilor

Pulpe de pui pe pat de varză

Ingrediente:

6 pulpe de pui, o varză murată potrivită, cimbru, o ceapă, puțin mărar uscat, ulei

pentru pulpe: praf de usturoi, boia de ardei dulce, puțin amestec condiment, o ceșcuță de apă

Ingrediente:

Mai întâi se încălzesc puțin uleiul și se perpelesc pulpele de pui pe toate părțile. Apoi se pun într-un vas yena, se adaugă condimentele și apa, se stropesc cu puțin ulei și se dă la cuptor jumătate de oră.

Varza murată se stoarce bine, se taie mărunt și pune într-o tigaie în care s-a călit mai întâi foarte bine o ceapă tocată. Se amestecă de câteva ori, lăsând pe foc, până ce varza își schimbă culoarea și se înmoaie. Se scot pulpele de pui, se pune varza în același vas. Peste pulpele de pui se pune cimbru și mărar și dă la cuptor la foc tare cam 20 minute.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.