Pulpe de pui cu legume

Publicat de actualitati-arad in 29 May, 2013 | Parerea ta

Ingrediente:

8 pulpe de pui dezosate

450 g legume (broccoli, conopidă, morcovi)

o linguriță ierburi de provence

100 ml vin alb sec

două linguri ulei de măsline

două linguri pastă de tomate

sare, piper

Mod de preparare:

Spălăm pulpele de pui și le condimentăm cu sare și piper (de preferat proaspăt măcinat). Într-o tavă aranjăm pulpele și legumele (proaspete sau congelate) Condimentăm cu ierburile de provence. Stropim cu ulei și vin alb. Amestecăm pasta de tomate cu 100 ml apă și stropim totul din tavă. Se dă la cuptor pentru circa o oră.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare