Ziarul electronic al arădenilor

Pulpe de pui cu dovlecei

Ingrediente:

două pulpe de pui

un fir ceapă verde

un dovlecel zucchini

un morcov

un cățel de usturoi

două linguri smântână

ulei de măsline

vegeta, piper

Mod de preparare:

Pulpele de pui se crestează și se pun la fiert pentru circa 15 minute. Ceapa se taie rondele, la fel și morcovul și se pun la călit în ulei de măsline. Se adaugă și pulpele fierte, se călesc câteva minute pe ambele părți, după care se pune 1-2 polonic din zeama de pe pulpe. Se acoperă cu un capac și se lasă la foc potrivit să fiarbă.

După circa 10 minute, se adaugă dovlecelul curățat de coajă și de semințe și tăiat feliuțe potrivite. Se mai completează cu puțină zeamă dacă mai este nevoie, se adaugă și condimentele după gust și usturoiul strivit.

Când legumele sunt fierbe, se adaugă smântana, se amestecă bine, se mai lasă un minut pe foc după care se adaugă pătrunjelul tocat mărunt și se servește.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.