Ziarul electronic al arădenilor

Pulpe de pui cu cartofi noi

Ingrediente:

8 pulpe de pui

4 linguri de oțet balsamic

două linguri de ulei de măsline

2 căței de usturoi, pisați

o linguriță de muștar Dijon

un kg de cartofi noi

sare și piper negru proaspăt măcinat

Mod de preparare:

Amestecăm oțetul balsamic, uleiul, usturoiul, muștarul, sarea și piperul. Adăugăm pulpele și lăsăm la frigider două ore.

Spălăm cartofii și îi lăsăm deoparte.

După ce au trecut cele două ore, punem pulpele de pui într-o tavă. În aceeași tavă puteți pune și cartofii sau folosiți o altă tavă.

Dăm tava la cuptor cam 45 de minute. După ce s-au rumenit pe o parte, întoarcem și pe cealaltă.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.