Ziarul electronic al arădenilor

Pulpe de curcan cu legume la cuptor

Ingrediente:

două pulpe de curcan

usturoi

usturoi praf

cimbru, oregano, rozmarin, foi de dafin, busuioc

vin

apa

cartofi

ardei capia

Mod de preparare:

Se crestează pulpele și se împănează cu usturoi. Se face un sos din vin, busuioc, rozmarin, foi de dafin, cimbru, oregano și usturoi praf se amestecă bine și la final se adaugă și puțin ulei. Se taie rondele cartofii iar ardeii se taie fâșii.

Se așează în tavă, se pune carnea pe deasupra, se adauga sosul din vin, se completează cu apă (cam cât să depășească carnea) se pune folie de aluminiu și se dă la cuptor. Se lasa cam 40 de minute.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.