Pulpă de porc la cuptor

Publicat de actualitati-arad in 05 Dec, 2015 | Parerea ta

Ingrediente:

o bucată de pulpă de porc cam de 1.5-2kg., cimbru, piper măcinat, rozmarin,  muștar, ulei, o foaie de dafin, apă, sare

Mod de preparare:

Se spală carnea și se condimentează. Se pune într-o pungă, se leagă și se lasă la firgider până a doua zi. Se unge cu muștar pe toate părțile, se așează într-un vas termorezistent sau într-o tavă, unsă ușor cu ulei. Se presară condimente pe toată suprafața ce nu este „lipită“ de tavă, se adaugă morcovi, țelină și o jumătate de ceapă. Turnăm apa în tavă până la jumătatea bucății de carne. Se bagă în cuptorul încins la 250 de grade timp de 30 de minute, după care se reduce temperatura la 190 de grade pentru cel puțin o oră. Din când în când scoatem tavă și stropim bucata de carne cu sosul din tavă. Este gata când intră ușor furculița în carne.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare