Pulpă de porc la cuptor cu cartofi cuburi

Publicat de actualitati-arad in 19 Jul, 2014 | Parerea ta

Ingrediente:

7-8 felii pulpă de porc

sos de soia

chimen

vin alb

chilly

un cățel de usturoi

Pentru garnitură:

Cartofi

2 dovlecei

puțin ulei

boia, sare, chimen

Mod de preparare:

Carnea de porc se pune cu o seară înainte la marinat, în sos de soia, chimen, chilly și 50 ml vin alb, la frigider. Se scoate de la frigider, se lasă să ajungă la temperatura camerei, apoi se pune într-o tavă împreună cu marinata și o linguriță de ulei, și apoi se dă la cuptor la foc mic până când se pătrunde bine și se rumenește.

Cartofii se taie cubulețe potrivite ca mărime, se pune peste ei boia (dulce și iute), chimen măcinat și puțină sare. Se amestecă bine și apoi se prăjesc într-o tigaie cu puțin ulei, în care s-a prăjit puțin înainte un cățel de usturoi zdrobit, care mai apoi se scoate și se aruncă.

Dovleceii se taie pe lung felii subțiri, se sărează și apoi se pune pe grătarul încins, uns cu un strop de ulei.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare