Pui de pisică, operat la cap pentru extragerea unei bile

Publicat de actualitati-arad in 20 Jun, 2014 | Parerea ta

pisica444Un pui de pisică a fost supus unei intervenții chirurgicale, vineri, la o clinică veterinară din Arad, pentru a i se extrage din craniu o bilă metalică, care ar fi fost trasă cu o praștie, de la distanță scurtă.

Puiul de pisică, care are aproximativ 2 luni, a fost găsit de un bărbat, pe o stradă din municipiul Arad. Acesta a luat pisica și a dus-o la o clinică veterinară pentru îngrijiri medicale.

Cei care au preluat pisica au spus că acesta era în stare de șoc. „Abia am reuşit să-i punem perfuzia. Acum, mângâind-o şi mai vorbind cu ea, a început să socializeze. Sperăm să supravieţuiască“, a spus una dintre asistentele de la cabinet.

Medicul veterinar Willi Glaser a afirmat că acest caz este de o cruzime inimaginabilă.

„Inițial am crezut că e glonţ în craniu şi am hotărât să facem operaţie, descoperind acest proiectil metalic care intrase în calota craniană cu tot cu piele. După extracţie, l-am studiat şi credem că a fost tras cu o praştie de foarte aproape. I-a fracturat craniul. Pisica se reface, dar problema care se pune este cum un om de speţa asta poate să umble prin Arad. Ar trebui pedepsit foarte aspru“, a spus Willi Glaser.

Medicii clinicii veterinare au spus că au redactat o sesizare penală, pe care o vor depune la Poliţie, cerând să fie găsit autorul faptei.

Poliţiştii arădeni susțin că au mai existat cazuri de cruzime împotriva animalelor în judeţ, iar suspecţii riscă închisoare între trei luni şi un an.

pisica44pisica1pisica22

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare