Pui cu legume

Publicat de actualitati-arad in 12 Mar, 2016 | Parerea ta

Ingrediente:

pieptul și pulpele de la un pui, fără piele;

un morcov;

o ceapă mică;

un dovlecel;

un cartof mare;

o jumătate de fir de praz;

doi ardei roșii;

o cană mică de apă;

sare, după gust

Mod de preparare:

Se dă la cuptorul preîncălzit, într-un vas de yena, carnea sărată cu o cană mică de apă și se acoperă cu capacul. Când este carnea făcută pe jumătate, se adaugă legumele sarate și tăiate bucăți mari.

Înainte cu 15-20 de minute de a se opri cuptorul, se ia capacul de pe vasul de yena pentru a se rumeni carnea.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
apiland.ro
armonianaturii.ro/

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare