Pui cocktail

Publicat de actualitati-arad in 29 Jun, 2013 | Parerea ta

Ingrediente:

un piept de pui

1/2 ardei gras roşu, 1/2 ardei gras verde

o ceapă

1/2 vânătă mică

4-5 căţei de usturoi

un dovlecel mic

4-5 rondele de ananas crud

câteva bucăţi de bambus din conservă

100 ml ulei de măsline

o lingură de muştar

o lingură de miere

50 ml sos de soia

jumătate linguriţă de sare

jumătate cană de apă

Mod de preparare:

Pieptul de pui se spală, se taie felii şi se sărează. Legumele şi fructele se taie bucăţi. Se căleşte carnea în uleiul încins până când prinde puţină culoare. Se adaugă legumele şi fructele şi se călesc până când se înmoaie. Se adaugă apa, se acoperă cu un capac şi se fierb înăbuşit cca. 30 minute. Între timp, se prepară un sos din muştar, miere şi sosul de soia. Cand puiul este bine făcut se adaugă sosul.

Se serveşte cu garnitura preferată.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare