PSD a lansat o petiţie publică pentru ieftinirea medicamentelor

Publicat de actualitati-arad in 27 Sep, 2016 | Parerea ta

medicamentePartidul Social Democrat a lansat o petiţie pentru ieftinirea medicamentelor cu 35% de la 1 noiembrie, amintind măsura adoptată în 2015 de guvernarea PSD prin care medicamentele originale care îşi pierd patentul se ieftineau automat cu 35% şi ajungeau la nivelul preţului medicamentelor generice echivalente.

Potrivit unui comunicat al PSD, măsura ar fi trebuit să intre în vigoare de la 1 iulie 2016, însă a fost amânată de actualul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, până la data de 1 noiembrie.

În acest context, PSD îi invită pe cetăţeni să semneze petiţia, pentru ca Guvernul Cioloş să nu mai amâne încă o dată ieftinirea medicamentelor.

Petiţia poate fi semnată online pe pagina de Facebook a PSD sau pe site-ul www.petitieonline.com (http://www.petitieonline.com /psd_te_cheam_sa_semnezi_pentru_ieftinirea_medicamentelor).

„Această petiţie este un avertisment pentru actualul Guvern. Iar dacă Guvernul refuză totuşi deblocarea ieftinirii medicamentelor, vă asigur că aceasta va fi una dintre primele măsuri pe care le vom lua dacă vom reveni la guvernare, după alegerile din 11 decembrie“, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
bioportal.ro%20
reduceriturism.ro

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare