PSD insistă: Ţolea şi PNL să se retragă din conducerea Consiliului Judeţean!

Publicat de actualitati-arad in 13 Aug, 2015 | Parerea ta

comunicat presaConsilierii judeţeni PSD Arad insistă asupra responsabilităţii care revine PNL în ansamblul său, în legătură cu scandalul de corupţie din Consiliul Judeţean Arad.

„Responsabilitatea politică pentru sistemul corupt şi neperformant de conducere al CJA revine întregii echipe a lui Nicolae Ioţcu, tuturor reprezentanţilor PNL în Consiliul Judeţean. Nu vom înceta să spunem răspicat acest lucru.

Încercarea de delimitare de Nicolae Ioţcu pe care o vedem în ultimele zile din partea colegilor săi de partid nu este logică, nu are nici o bază. Mai mult, constatăm că imediat după suspendarea lui Nicolae Ioţcu, poate chiar înainte de oficializarea suspendării, cei din PNL au devenit preocupaţi de împărţirea funcţiilor.

Au fost anunţate deja organizarea procedurilor pentru ocuparea funcţiei de administrator al judeţului şi demersurile pentru ocuparea funcţiei de vicepreşedinte, demersuri care nu sunt de fapt necesare. Aceste motive, alături de altele, impun demisia din funcţia de preşedinte interimar al Consiliului Judeţean!

Îl anunţăm pe domnul Ţolea că articolul 72 din legea 215/2001, pe care se bazează probabil demersurile sale, nu se aplică şi în cazul preşedinţilor Consiliilor Judeţene. Dacă doreşte funcţionarea corespunzătoare a Consiliului Judeţean şi redarea credibilităţii acestei instituţii, ar fi bine să se retragă şi să creeze astfel premisele pentru o conducere credibilă a CJA”, a spus consilierul judeţean PSD Petru Moţ.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare