PSD Arad va chema directorul Centrului Judeţean de Cultură pentru explicaţii în Consiliul Judeţean

Publicat de actualitati-arad in 27 Oct, 2015 | Parerea ta

comunicat presaConsilierul judeţean PSD Florin Tripa consideră că, de când a devenit preşedinte interimar al Consiliului Judeţean Arad, Adrian Ţolea are o singură misiune primită de la partid: să facă epurări pe criterii politice.

„Domnul Ţolea a primit misiunea de a-i urmări şi elibera din funcţii pe anumiţi directori, care au făcut parte din tabăra fostului preşedinte CJA, Nicolae Ioţcu. Nu vreau să îi apăr pe aceşti directori, pe care i-am criticat de multe ori de-a lungul timpului.

Dar cred că este nevoie ca în instituţiile publice să primeze interesul publicului şi legalitate, nu bunul plac al politicienilor. În zilele următoare, voi depune un proiect de hotărâre prin care cer extinderea auditului la Centrul Cultural Judeţean şi pentru perioada 2008 – 2012.

Nu trebuie să avem audit doar de când s-au certat Nicolae Ioţcu cu Gheorghe Falcă, ci pe o perioadă mai lungă. Vrem ca opinia publică să vadă adevărul: aceşti directori au fost buni când au alimentat clientela politică a PDL controlată de Gheorghe Falcă, apoi nu au mai fost consideraţi utili.

Mai mult, voi chema directorul Centrului Cultural Judeţean în plenul CJA pentru a lămuri circumstanţele în care îşi încetează contractul înainte de termen. Din declaraţiile sale publice, se poate înţelege că doamna Dumitrean a fost ameninţată sau constrânsă să demisioneze, şi nu este normal.

Din moment ce ocupă funcţia de director în acest an, putem să o invităm, pentru a ne da lămuriri”, a spus consilierul judeţean Florin Tripa, secretarul executiv al PSD Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare