PSD Arad: Primăria să clarifice demisia directorului Tămaş!

Publicat de actualitati-arad in 13 Aug, 2015 | Parerea ta

comunicat presaPSD Arad atrage atenţia asupra demisiei directorului economic al Primăriei Arad, Petru Tămaş.

„Am luat act cu toţii de demisia domnului Tămaş, dar nu au fost lămurite circumstanţele acestei demisii. Astfel, s-a dat frâu liber zvonurilor şi speculaţiilor, cu privire la fapte grave care se petrec în Primăria Arad.

Concret, se vorbeşte despre refuzul acestuia de a accepta o serie de ilegalităţi şi de faptul că a cedat în faţa acestor presiuni nu prin asumarea ilegalităţilor, ci prin gestul de onoare al demisiei.

Aşteptăm mai multe lămuriri din partea primarului Gheorghe Falcă pe această temă, mai ales că vârsta directorului Tămaş şi cariera îndelungată în instituţie exclud varianta relansării carierei. Această demisie trebuie coroborată cu tot mai multe voci ale angajaţilor Primăriei care reclamă presiuni şi abuzuri asupra lor, fără să aibă totuşi curajul de a le denunţa public.

În acest context, demisia directorului Petru Tămaş este îngrijorătoare şi trebuie însoţită de explicaţii din partea primarului Falcă”, a spus consilierul municipal Gheorghe Săplăcan.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare