PSD Arad îi cere lui Liviu Dragnea să candideze la funcția de președinte al partidului

Publicat de actualitati-arad in 26 Sep, 2015 | Parerea ta

comunicat presaConferința județeană a PSD Arad și-a ales sâmbătă conducerea. Deputatul Dorel Căprar a primit încrederea colegilor pentru un nou mandat de președinte al organizației.

„Sunt convins că împreună cu colegul meu, Flavius Măduța, care a câștigat președinția organizației municipale, și cu toți colegii din conducerea județeană a partidului vom pregăti foarte bine anul electoral 2016. Considerăm că este important cine va conduce PSD și la nivel național.

În acest sens, toți colegii de la Arad am votat o rezolutie prin care sustinem candidatura domnului Liviu Dragnea la președinția partidului în 11 octombrie. Suntem convinși că domnul Dragnea este cea mai potrivită persoană pentru a conduce PSD în perioada următoare, în care este nevoie de echilibru și competență.

Printr-o altă rezoluție am propus candidatura domnului Valeriu Zgonea pentru funcția de președinte executiv, pentru a avea o echipă cât mai bună la conducerea PSD”, a declarat deputatul Dorel Căprar, președintele PSD Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare