Ziarul electronic al arădenilor

PSD Arad continuă să-și prezinte candidaţii de primari din judeţ

PSD-primari judet martie 2016Conducerea PSD Arad a continuat astăzi seria prezentărilor publice a candidaţilor de primari din judeţ.

Preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar a avansat în conferința de presă ideea unui concept unitar la nivel de județ, în timp ce senatorul Mihai Fifor a vorbit despre performanță și echilibru la nivel administrativ

„PSD Arad priveşte judeţul prin prisma unui concept unitar iar eforturile noastre, pentru a cristaliza acest proiect de dezvoltare se îndreaptă în această direcţie. În fond totul se leagă şi consider că trebuie să gândim integrat la nivel strategic marile teme ale judeţului. Există încă zone cu dezvoltare inegală, pe lăngă eterna problemă, pe care noi o semnalăm continuu, cea a lucrărilor de foarte proastă calitate la nivel de drumuri judeţene.

De aceea este vital să existe atât comunicare între edilii locali şi consilierii judeţeni cât mai ales linii şi proiecte clare, în special în domeniul infrastructurii. În comunicarea publică am încercat întotdeauna să le explicăm cetăţenilor raporturile profesionale organice între Consiliul judeţean, echipa de consilieri şi primarii comunelor şi oraşelor.

Cetăţenii nu vor să mai vadă drumuri de pământ, lipsa trotuarelor şi absenţa canalizării, de aceea este nevoie de o abordare diferită dar şi de eforturi conjugate din partea tuturor factorilor implicaţi”, afirmă deputatul Dorel Căprar

„Primarul unei localităţi este de drept exponentul cetăţenilor în planul nevoilor, aspiraţiilor şi soluţiilor, de aceea noi am şi insistat asupra competenţelor de ordin profesional dar şi asupra profilului moral al fiecărui candidat în parte.

Avem nevoie de viziune, claritate şi precizie în administraţia publică, de proiecte de modernizare şi investiţii în mediul rural. Sunt o serie de aspecte esenţiale de care un primar trebuie să ţină cont şi în viziunea noastră ele se materializează prin implementarea unor proiecte viabile pe fonduri europene, atragerea de investitori şi generarea de noi locuri de muncă, transparentizarea activității primăriilor și cheltuirea eficientă a banilor publici în folosul cetățenilor.

Dorim să impunem performanță şi echilibru în administrație şi susţin că avem şi oamenii potriviţi pentru a reprezenta cu cinste, corectitudine şi coerenţă nevoile locuitorilor din judeţ.”, spune senatorul Mihai Fifor

Informaţie suplimentară:

Kempf Francisc – candidat primar Vladimirescu

Are 34 de ani, este licențiat în drept, și în prezent administrează o societate comercială. Este membru PSD din anul 2014.

Din anul 2008 până în anul 2013 a fost asistent director de producție la o companie multinațională de cablaje auto iar ulterior a deținut funcția de inginer calitate având în subordine aproximativ 200 de persoane.

Candidează la Primăria Vladimirescu deoarece își dorește o îmbunătățire a calității lăcrărilor efectuate în comună și dezvoltarea economică a localităților Vladimirescu, Horia, Mândruloc și Cicir.

Printre propunerile sale se regăsesc câteva proiecte de anvergură, cum ar fi: realizarea unei zone industriale, în vederea creării locurilor de muncă și suplimentarea resurselor bugetare ale comunei, realizarea unei centuri ocolitoare pentru scoaterea traficului de pe DN7 în afara localității și amenajarea unei zone de agrement în Pădurea Vladimirescu.

Filip Radu Traian – candidat primar Vârfurile

Are 44 de ani, este inginer și ocupă funcția de coordonator transporturi auto în cadrul unei societăți comerciale. Este căsătorit și are doi copii, o fetiță și un băiat. Este membru PSD din anul 2016.

Candidează la Primăria Vârfurile pentru că dorește să aducă îmbunătățiri activității administrative la nivelul comunei și să implementeze proiecte care să aducă îmbunătățiri calității vieții în zonă, prin repararea drumurilor, amenajrea centrului comunei, extinderea alimentării cu apă și canalizare, finalizarea lucrărilor de cadastru și topografie în toate satele aparținătoare.

Este sprijint de o echipă de consilieri puternică, formată din oameni cu vizune și dorință de a munci pentru comunitate, care alături de un nou primar să ofere o schimbare reală în comuna Vârfurile, condusă timp de 12 ani de o administrație care nu s-a aplecat asupra nevoilor reale ale cetățenilor.

Căscătău Rivelino Ioan – candidat primar orașul Ineu

Are 45 de ani, de profesie economist, licențiat în științe economice, și în prezent lucrează în mediul privat. Este căsătorit și are o fetiță.

Candidează pentru funcția de primar al orașului Ineu pentru că își dorește o schimbare la nivelul comunității locale, dorind să ofere premisele pentru un trai mai bun, pentru creșterea calității în educație.

Dorește o cheltuire judicioasă a banului public, prin investiții în proiecte utile, realizate la prețuri corecte și în parametrii de calitate ridicată.

De asemenea, și-a propus realizarea unui inventar al patrimoniului orașului Ineu, astfel încât bunurile administrate de Primărie să fie utilizate legal și eficient, urmând să aducă venituri suplimentare la bugetul local. Tot pentru creșterea veniturilor și în vederea suplimentării locurilor de muncă, are în vedere atragerea unor inevstitori, în parteneriat cu primarii localităților învecinate Ineului.

Nu în ultimul rând, este susținător fervent al sportului, în special al echipei de fotbal CS Ineu, dorind să asigure condiții pentru obținerea de performanțe în acest sport.

Flavius Oncu – candidat primar comuna Hălmagiu

Are 36 de ani, de profesie jurist și în prezent lucrează în mediul privat. Este căsătorit.
Candidează la Primăria comunei Hălmagiu deoarece dorește să se implice în rezolvarea problemelor cetățenilor și ale comunității locale.

Alături de echipa de consilieri locali pe care PSD o propune cetățenilor comunei Hălmagiu, Flavius Oncu dorește să contribuie la îmbunătățirea traiului de zi cu zi , orientându-se către tineri, pe care dorește să-i sprijine în accesarea fondurilor europene prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, astfel încât aceștia să rămână în Hălmagiu.Consideră că este pregătit să preia conducerea administrativă a comunei și are puterea și motivarea pentru a-și asuma responsabilitatea funcției de primar, dorind să producă o schimbare în folosul cetățenilor.

Gavra Cristian – candidat primar Zădăreni

Are 35 de ani, este economist și este administratorul unei societăți comerciale cu activitate în industria auto. Este căsătorit. Deține funcția de președinte al organizației locale PSD Zădăreni din anul 2014.

Candidează la Primăria Zădăreni deoarece consideră că are experiența necesară și este sprijinit de o echipă alături de care poate implementa proiecte inovative pentru comuna Zădăreni. Mizează pe sprijinul tinerilor și dorește să schimbe modul de a face politică și relația dintre aleșii locali și cetățeni, care în ultimii 8 ani a degenerat adesea în amenințări și presiuni.

Printre proiectele sale se numără investiții masive în educație și infrastructura școlară, reparații la drumuri și extinderea utilităților în toate gospodăriile.

Dorește ca lucrările să fie executate corect, la prețuri decente, pentru a nu rispi banii cetățenilor. De asemenea, va milita, alături de ceilalți consilieri locali și județeni PSD pentru reabilitarea drumului județean Arad Felnac.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.