PRU Arad: Falcă nu va mai avea şansa unui nou mandat de primar

Publicat de actualitati-arad in 18 Oct, 2015 | Parerea ta

comunicat presaPartidul România Unită, Filiala Teritorială Arad a luat act, cu îngrijorare, de demersurile făcute de primarul Gh. Falcă cu privire la alocarea de fonduri din bugetul local in vederea susţinerii unor proiecte fantasmagorice si inutile.

Candidaturile Aradului pentru obţinerea titlului de Capitală Europeană a Culturii şi a celui de Capitală Verde sunt, în realitate, noi metode de sifonare a banului public şi de satisfacere a nevoilor materiale a clientelei de partid. Bugetul alocat acestor acţiuni este total nerealist în contextul în care şansele noastre sunt nule.

Ne-am dori şi noi, şi toţi cetăţenii de bună credinţă ai Aradului, ca oraşul nostru să fie onorat măcar cu unul dintre aceste titluri. Dar nu putem să nu privim cu realism şansele noastre şi, mai ales, nu putem asista la prăduirea fără limite a resurselor municipiului.

Nu putem sta nepăsători la ceea ce se întâmplă şi la folosirea total aberantă a resurselor Aradului în contextul în care CET-ul este in faliment, datorită lui Gh. Falcă şi a Consiliului Local Municipal inert şi obedient, iar prin asta sunt afectate siguranţa şi viaţa cetăţenilor.

Gh. Falcă ştie ca mai are câteva luni în fruntea Primăriei Aradului şi ştie, cum ştim şi noi, că nu va mai avea şansa unui nou mandat. Ceea ce face acum seamănă cu tactica” pământului pârjolit”. În urma lui va rămâne un haos generalizat şi o devalizare totală a bugetului local. Noroc că nu mai este mult şi că vom fi cu ochii pe el!

Considerăm că problemele Aradului sunt altele si, ca atare, ar fi necesară rezolvarea altor priorităţi – dintre cele care afectează cetaţenii şi bunul mers al treburilor Cetăţii.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Partidul România Unită – Filiala Teritorială Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare