Provocare pentru arădeni: „O viziune a cetăţeniei UE pentru anul 2020”

Publicat de actualitati-arad in 04 Jun, 2013 | Parerea ta

Picture 064Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, membru în Comitetul Regiunilor, anunţă lansarea competiţei de ilustraţii  intitulată „A fi cetăţean european: cum vezi tu asta?”.

Competiţia se adresează cetăţenilor Uniunii Europene, inclusiv celor din Croaţia (ţară care va intra în UE la 1 iulie 2013) şi este organizată de Grupul Partidului Popular European din cadrul Comitetul Regiunilor.

„Fii creativ şi împărtăşeşte viziunea ta despre cetăţenia europeană sub forma unui desen grafic, poză, diagramă, desen sau orice alt gen de ilustraţie”, este îndemnul organizatorilor.

Lucrările înscrise în competiţie vor fi publicate într-o broşură, care va fi lansată  de Grupul PPE din cadrul CoR, în octombrie 2013, intitulată „O viziune a cetăţeniei UE pentru anul 2020”.

Câştigătorii acestui concurs vor fi recompensaţi cu o excursie la Bruxelles şi cu un iPad.

Concursul se va încheia pe data de 1 iulie 2013, iar mai multe detalii se pot obţine accesând adresa: http://web.cor.europa.eu/epp/Events/Competitions/Pages/Competition2013.aspx.

„Grupul PPE a lansat această competiţie din două motive: anul 2013 este Anul European al Cetăţeanului şi, în completare, pentru a explora în ce măsură europenii se identifică cu cetăţenia europeană. Şi noi vom avea mai multe manifestări în Arad, dedicate Anului European al Cetăţeanului, inclusiv competiţia de ilustraţii. Îi invit pe arădeni să se înscrie în această competiţie dedicată creativităţii, pe de o parte, dar şi conştientizării drepturilor şi obligaţiilor ce decurg din statutul de cetăţean european”, a afirmat primarul Gheorghe Falcă.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare