Protestatarii din Arad l-au ratat pe președintele Băsescu

Publicat de actualitati-arad in 07 Aug, 2013 | 3 Commentarii

1Câțiva protestatari au vrut să se întâlnească cu președintele Traian Băsescu, în timpul vizitei făcute de acesta, miercuri, la Arad, dar au ajuns la Primărie după plecarea șefului statului.

Protestatarii avea informații că Băsescu se află în vizită la Primăria municipiului, însă, președintele a părăsit Palatul Administrativ cu doar zece minute înainte de sosirea lor.

Totuși, protestatarii nu au plecat din fața Primăriei și și-au prezentat revendicările şi nemulţumirile, prin pancarte şi scandări: „Poporul a decis/Băsescu e demis“, „Jos mafia PDL!“, „Ne-am săturat/De-un preşedinte beat“, „Băsescu la puşcărie!“, „7,4 milioane de voturi degeaba?“, „Aţi călcat voturile în picioare“.

Protestatarii spun că la doar câteva minute de la declanşarea protestului spontan, şi-a făcut apariţia un echipaj de jandarmi, care i-a legitimat pe toţi. Totodată, ei mai spun că manifestaţia a fost supravegheată „discret“, de la distanţă, şi de un echipaj al Poliţiei.

2

Share Button

comentarii

3 comments

  1. mirabela says:

    Pacat ca in Arad a mai ramas doar o mana de oameni care apara principiile democratice.

  2. Regret says:

    La inceputul anului trecut, i-am contestat pe acesti protestatari, dar acum imi pare rau. Ei au dreptate. PDL m-a dezamagit crunt. Trebuie o schimbare radicala in politica romaneasca.

  3. edy-prietenul dreptatii says:

    Felicitari, actualitati-arad! Am urmarit cu atentie toate site-urile locale de stiri. Doar voi si inca unul ati relatat despre actiunea protestatarilor. Cata vreme mai exista presa echidistanta, inseamna ca mai putem spera.

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare