Protest organizat de PNL în centrul Aradului

Publicat de actualitati-arad in 20 Nov, 2017 | Parerea ta

Aproximativ 200 de persoane au participat, luni seara, la protestul organizat de PNL în faţa Primăriei municipiului Arad, unde a fost citită moţiunea de cenzură împotriva Guvernului.

La acțiunea de protest organizată pe platoul din fața Palatului Administrativ au fost prezenți aleși locali ai PNL, dar și membri și simpatizanți, pentru a susţine moţiunea de cenzură depusă de partid în Parlament. La protest nu a fost prezent președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă.

Protestatarii nu au purtat pancarte şi nu au scandat, însă preşedintele organizaţiei municipale a PNL Arad, Sergiu Bîlcea, a citit, de pe o scenă, o parte din textul moţiunii de cenzură a PNL, iar ulterior le-a declarat  jurnaliștilor că manifestarea „a fost o continuare a protestului din stradă al primarilor din Arad faţă de modificările aduse Codului Fiscal”.

„Moţiunea arată cu argumente că Liviu Dragnea şi PSD au minţit în campanie şi au propus românilor un program de guvernare nerealizabil. Au provocat un haos generalizat în toate domeniile vitale – justiţie, sănătate, educaţie, la fiscalitate şi administraţie. PSD este în război cu cei care muncesc, cu cei care produc şi sunt dispuşi să sacrifice viitorul copiilor tăi pentru a-şi salva prezentul lor.

Au tăiat banii de investiţi ai administraţiei locale. România ocupă locul 5 în Europa la producţia de petrol şi gaze, dar PSD vrea să plătim cea mai scumpă benzină. Preţurile la carburanţi au crescut cu 12%, ceea ce a generat deja scumpiri în lanţ. În consecinţă, inflaţia a crescut de 13 ori faţă de începutul anului. Avem cel mai scump euro din istorie, indicele ROBOR s-a dublat de la începutul anului. PSD a îndatorat ţara cu 10 miliarde de euro în 7 luni, fără să avem o criză economică, dimpotrivă, în perioada în care oamenii care muncesc au generat creştere economică. Această guvernare reprezintă un pericol pentru România, este datoria PNL să iniţieze moţiunea de cenzură”, a spus Sergiu Bîlcea.

Organizaţiile judeţene ale PNL au organizat, luni seară, în majoritatea oraşelor, manifestaţii împotriva Guvernului PSD – ALDE, acţiuni care, spun liderii partidului, fac parte din campania de informare lansată în scopul determinării tuturor parlamentarilor, indiferent de culoare politică, să voteze pentru adoptarea moţiunii de cenzură şi demiterea Guvernului Tudose.

CITITI SI: Moțiune de cenzură. „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare