Ziarul electronic al arădenilor

Protest împotriva modificării legilor justiţiei, în centrul Aradului

Aproximativ 200 de oameni s-au adunat, sâmbătă seara, în centrul municipiului Arad, pentru a protesta față de modificarea legilor justiţiei în Parlament, precum şi împotriva PSD.

Oameni de toate vârstele s-au grupat pe platoul din fața Palatului Administrativ, fiind dotați cu vuvuzele, steaguri şi pancarte.

Protestul din centrul Aradului a fost anunţat pe reţelele de socializare, iar organizatorii au solicitat şi primit autorizaţie.

„În aceste zile este nevoie ca românii să fie uniţi şi să ceară în stradă în număr cât mai mare ca lupta împotriva corupţiei să nu fie slăbită de o mână de politicieni condamnaţi sau cu dosare, care ar face orice să scape“, a spus o participantă, citată de News.ro.

Acţiunea a fost autorizată pentru două ore, respectiv între 19.00 şi 21.00, însă zeci de arădeni s-au adunat în piaţă încă de la ora 18.00.

Alţi arădeni s-au organizat pe reţelele de socializare şi au plecat în Bucureşti, vineri, cu maşini personale, microbuze sau cu trenul, pentru a fi prezenţi în Piaţa Universităţii.

Protestul de la Arad este paşnic, nu se scandează, şi este supravegheat de poliţişti şi jandarmi.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.