Ziarul electronic al arădenilor

Proiect pentru persoanele cu dizabilităţi, la Arad

integra„Există unele lucruri frumoase care păstrează mai multă strălucire când rămân imperfecte decât când sunt desăvârşite” – este motto-ul evenimentului desfăşurat în sala Ferdinand a Primăriei Arad.

Proiectul „Unitate in diversitate”, editia a II-a, este finantat de Centrul Municipal de Cultura Arad si a avut 2 mari parti:

– “Cunoaste-ma asa cum sunt! – Stropul de imperfecţiune potenţează misterul frumuseţii”, expozitie foto realizata impreuna cu personalitati si artisti din Arad.

– „Culorile vietii – Dacă nu poţi iubi imperfecţiunea, cu siguranţă nu o să poţi vreodată iubi perfecţiunea”, reprezentație de teatru, muzică și dans, moment realizat de copii cu și fără dizabilități impreună cu artiști din municipiul Arad.

Activitatile desfasurate cu ajutorul voluntarilor si sub supraveghere de specialitate oferă participanților creşterea stimei de sine, a curajului şi perseverenţei, relaţia formată intre persoanele cu și fără dizabilități ajută la formarea şi consolidarea globală a personalităţii fiecăruia si se demonstrează incă o dată că o persoană cu handicap mental este capabilă prin exerciţiu repetat şi perseverenţă să-şi formeze deprinderi şi competenţe in diferite domenii, ca oricare alta;

Ne-am bucurat sa avem alaturi prieteni dragi, DDAC Arad prin Oana Parvulescu, Asociatia Oaza prin Laura Andres, Asociatia Cetatea Voluntarilor prin Anamaria Nyeki, trupa Fantezie, coordonata de Giorgiana Bighescu, trupa Har, coordonata de Oltea Blaga, trupa Fantastic Integra – coordonata de Sorin Dorobantu, trupa de dans Dena, coordonata de Denisa Snejana Rus de la Colegiul Tehnic de Constructii si Protectia Mediului si Nagy Rusu Gabriela de la CSEI Arad si, nu in ultimul rand, prietenii nostri de la ADOR – Oradea.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociaţia Integra Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.