Proiect. Hală agroalimentară, în Piața Miorița

Publicat de actualitati-arad in 14 Mar, 2017 | 1 Commentariu

În Piața Miorița din cartierul arădean Micălaca este prevăzută să fie construită o hală agroalimentară, urmând ca actualele tarabe și chioșcuri provizorii să fie dezafectate.

Intenția municipalității de a moderniza Piața Miorița este cuprinsă într-un proiect care va fi supus votului în următoarea ședință a Consiliului Local Municipal Arad.

La această ședință, consilierii vor avea de aprobat documentația privind studiul de fezabilitate pentru construirea halei agroalimentare, refacerea instalațiilor afectate, demolarea unor construcții, dezafectarea tarabelor și chioșcurilor provizorii din Piața Miorița.

„Piața Miorița trebuie modernizată din necesitatea de a crea un spațiu care să îndeplinească condițiile de igienă și calitate pentru comercializare produselor alimentare și nealimentare. În cadrul proiectului se propune demolare chioșcurilor și tarabelor, clădirii cu grupurile sanitare, de pe latura estică și sudică a pieței și construirea unei hale agroalimentare pentru amenajarea unui spațiu adecvat comercionalizării produselor alimentare și nealimentare, și amenajarea spațiilor de alimentație publică“, se arată în expunerea de motive a proiectului.

Valoarea investiției este de 3.509.670 lei, urmând să fie realizată în 18 luni.

Finanţarea investiţiei va fi asigurată din fonduri ale bugetului general al municipiului Arad, se mai menționează în proiectul care va fi supus votului consilierilor locali.

Share Button

comentarii

1 comment

  1. mioritza says:

    Toate bune si frumoase dar 1) de ce o mai fi necesar un ALT studiu de fezabilitate (afara doar daca legea nu obliga) si 2) de ce 18 luni?In alte parti,in timpul asta se ridica un ditamai cartierul cu locuinte de 3 si 4 stele!!!

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare