Ziarul electronic al arădenilor

Proiect destinat elevilor de gimnaziu și liceu din Arad

cautam-elevi-pentru-performantaAsociația Centrul de Excelență Arad demarează un proiect destinat elevilor de gimnaziu și liceu.

Proiectul “Centrul de Excelență pentru Elevi” își propune ca elevi arădeni din clasele a VIII-a, a IX-a și a XII-a să performeze la anumite materii de studiu.

Concret, proiectul este structurat pe două segmente: unul destinat învățământului de performanță și unul destinat pregătirii pentru examenul de bacalaureat. În total 190 de elevi de gimnaziu și liceu vor lua parte la acest proiect.

În cadrul cursurilor ce vor fi derulate din luna noiembrie 2016 până în luna aprilie a anului 2017, elevii care vor participa vor avea posibilitatea de a se pregăti suplimentar pentru examenul de bacalaureat, dar și de a aprofunda unele dintre materiile de studiu ale acestui an școlar.

Limba Română, Matematica, Istoria, Chimia și Geografia vor fi materiile pentru care cei interesați pot opta.

Glad Varga, președintele asociației Centrul de Excelență Arad spune că: “Aradul are nevoie de un prim centru non-profit, privat și independent pentru descoperirea și dezvoltarea talentului și inteligenței. Acesta va fi dedicat copiilor cu potențial, care să reprezinte cea mai modernă instituție de educație. Ne propunem ca în urma acestor cursuri, elevii să fie mult mai bine pregătiți din punct de vedere educațional și să abordeze cu o mai mare ușurință examenele care îi așteaptă”.

Înscrierile pentru elevi se vor face începând din 10 octombrie 2016 până în 26 octombrie 2016, iar pentru profesorii care doresc să ia parte la acest proiect din 10 octombrie 2016 până pe 26 octombrie 2016 – pe site-ul centruldeexcelenta.ro.

Proiectul este derulat de asociația Centrul de Excelență Arad, asociația Educatio, Centrul Județean de Voluntariat Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Județean de Voluntariat Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *