Programul Punctelor Enel în perioada sărbătorilor de iarnă

Publicat de actualitati-arad in 21 Dec, 2016 | Parerea ta

În perioada sărbătorilor de iarnă, Punctele Enel din judeţul Arad vor fi închise în zilele de 25, 26 decembrie 2016, respectiv 1, 2  ianuarie 2017, zile libere legale.

În celelalte zile, Punctele Enel vor funcţiona după următorul program:

23 şi 30 decembrie, programul de funcționare va fi până la ora 13.00

27 decembrie 2016, respectiv 03 ianuarie 2017, programul de funcţionare este de la ora 8 la ora 16.

Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plățile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicatiei pentru telefonul mobil MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesand pagina www.enel.ro secțiunea MyEnel.

Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.

De asemenea, în sectiunea http://www.enel.ro/ro/clienti.html sunt disponibile ofertele comerciale pentru clienții business şi rezidențiali, clienții având posibilitatea de a transmite solicitări de încheiere a unui contract furnizare energie electrică.

În plus, clienţii Enel Energie, care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM –uri ( bancomate), debit direct, internet sau virament bancar.

Mai multe detalii despre partenerii bancari şi comerciali se regăsesc pe factura de energie eletrică precum şi în sectiunea http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie.html.

Precizăm că, pentru perioada în care nu este prevăzut program cu publicul, nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă Enel România. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare