Ziarul electronic al arădenilor

Programul casieriilor şi dispeceratului Companiei de Apă, de Paşti

comunicat presaS.C. Compania de Apă Arad S.A anunţă abonaţii că în perioada sărbătorilor de Paşti, casieriile companiei vor avea următorul program:

– vineri 29 aprilie 2016, casieriile vor fi deschise pînă la ora 14.00

– sâmbătă 30 aprilie, duminica 1 mai şi luni 2 mai 2016, casieriile vor fi închise

Dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi preluare a apelor uzate vor răspunde apelurilor de urgenţă în zilele libere.

În perioada 30 aprilie – 2 mai 2016, apelurile către telefonul dispeceratului apă, muncipiul Arad 0257/ 234883 vor fi preluate non-stop.

În aceeaşi perioadă, apelurile către telefonul dispeceratului canal, municipiul Arad 0257/ 281373 vor fi preluate între orele 07.00 – 23.00. Echipele de intervenţie ale companiei vor acţiona pentru ca toate avariile sau disfuncţionalităţile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Compania de Apă Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *