Profesoară din Arad, bătută de un fost student

Publicat de actualitati-arad in 25 Jun, 2013 | Parerea ta

univ.aurel.vlaicu1O femeie conferențiar universitar din Arad a ajuns la spital după ce a fost bătută, marţi dimineaţă, de un fost student, chiar în biroul său, martorii solicitând ajutor la 112, în timp ce suspectul, care a fugit cu telefonul mobil al victimei, a fost prins şi este audiat de poliţişti.

Agresiunea a fost raportată la 112 de către angajaţi ai Universităţii “Aurel Vlaicu” din Arad, care spun că au fost martori când un bărbat, Adrian Chevereșan, a intrat în biroul Eugeniei Țigan şi a agresat-o fizic.

Incidentul a avut loc în clădirea universitară din cartierul Micălaca, iar femeia le-a declarat ulterior poliţiştilor că agresorul este un fost student.

“Din relatările victimei şi ale martorilor reiese că un fost student a pătruns fără drept într-un birou profesoral unde a agresat-o fizic pe o angajată, care a fost transportată ulterior la spital pentru îngrijiri medicale. Victima are posibilitatea depunerii unei plângeri, dar poliţiştii s-au autosesizat pentru furt, întrucât suspectul a luat telefonul victimei la plecare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Ovidiu Liber.

Conform sursei citate, suspectul are 26 de ani, în timp ce femeia agresată are 43 de ani și este conferențiar universitar dr. la Facultatea de Inginerie Alimentară, Turism și Protecția Mediului din cadrul UAV.

Femeia a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, fiind în evaluare la Unitatea de Primiri Urgenţe, însă medicii nu pot da publicităţii diagnosticul pentru că au primit o solicitare în acest sens de la pacientă.

Colegi ai victimei afirmă însă că aceasta a fost lovită cu pumnii de către bărbat şi are leziuni vizibile la nivelul feţei şi al capului.

Poliţiştii i-au recomandat femeii să obţină un certicat medico-legal. Suspectul a fost prins de poliţişti, fiind audiat.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare