Ziarul electronic al arădenilor

Procesul de divorț al soților Falcă a fost suspendat

p6101925-300x202Procesul de divorț al primarului Gheorghe Falcă a fost suspendat, se arată în soluția pe scurt pronunțată, marți, de Judecătoria Arad.

Acțiunea de divorț a fost introdusă de Ela Falcă, în luna iunie, după 14 ani de căsătorie, dosarul nr. 9006/55/2016 având ca obiect divorțul și tutela fiicei celor doi, Ana Maria, în vârstă de 9 ani.

Conform sentinței pronunțate marți, instanța a suspendat judecata, în baza art. 411, pct. 2 Cod procedură civilă (când niciuna dintre părţi, legal citate, nu se înfăţişează la strigarea cauzei. Cu toate acestea, cauza se judecă dacă reclamantul sau pârâtul a cerut în scris judecarea în lipsă.)

În aceste condiții, dosarul va fi arhivat, până când una dintre părți cere reluarea procesului, iar dacă niciuna nu o face timp de 6 luni, procesul se anulează.

Gheorghe și Ela Falcă s-au căsătorit în data de 5 octombrie 2002, iar la nunta lor au fost prezente peste 500 de persoane.

În urmă cu 10 ani, Gheorghe Falcă era vicepreședinte al Consiliului Județean Arad. El a profitat de vizita președintelui PD de atunci, Traian Băsescu, pe Muntele Găina și l-a desemnat să-i „pețească“, potrivit tradiției, viitoarea soție, adică pe fiica președintelui PD Arad, Gheorghe Seculici. Băsescu a pețit-o pe Ela, iar apoi le-a devenit naș celor doi tineri. Tot Băsescu a fost cel care, peste cinci ani, le-a botezat și fetița, pe Ana Maria.

La nunta lui Ela și Gheorghe Falcă au fost prezenți peste 500 de invitaţi. Rochia Elei a costat 1.500 de dolari, iar costumul mirelui a costat 1.000 de dolari. Verighetele, o combinaţie de aur alb şi galben, au fost aduse din Elveţia.

CITITI SI: Primarul Gheorghe Falcă, în proces de divorț

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *