Prinţul Charles are patru case în satul Valea Zălanului din Covasna

Publicat de actualitati-arad in 02 Jun, 2013 | Parerea ta

charlesPrinţul Charles, care se află află într-o vizită privată în Transilvania, are patru case în satul covăsnean Valea Zălanului, ultima cumpărată în primăvara acestui an, a declarat primarul din comuna Malnaş, Kasleder Jozsef.

Prinţul Charles, moştenitorul coroanei Marii Britanii, a înnoptat, vineri, la una dintre proprietăţile lui din Valea Zălanului, din comuna Malnaş, judeţul Covasna, şi urmează ca duminică seară să se întâlnească şi cu primarul comunei Malnaş, Kasleder Jozsef.

Primarul comunei Malnaş, Kasleder Jozsef, a declarat, sâmbătă, că Prinţul Charles a mai achiziţionat, în primăvara acestui an, o casă mică în satul Valea Zălanului, aflată în imediata vecinătate a proprietăţilor pe care le deţine deja. Este vorba de o casă din cărămidă, cu două camere şi o bucătărie.

Kasleder a precizat că, în prezent, Prinţul Charles deţine patru case în satul Valea Zălanului, lucrările de renovare fiind începute şi la cea achiziţionată în acest an.

Kasleder a afirmat că faptul că moştenitorul tronului Marii Britanii a optat pentru această zonă ar putea contribui foarte mult la dezvoltarea ecoturismului şi a agriculturii tradiţionale.

Kasleder Jozsef a spus că duminică seară se va întâlni cu Prinţul de Wales.

Moştenitorul coroanei britanice a cumpărat, în ultimii ani, trei proprietăţi în satul Valea Zălanului, între care şi o căsuţă cu două încăperi şi o bucătărie, veche de peste o sută de ani. Cele trei case, aflate la capătul satului, au fost renovate.

Prinţul Charles a fost în Transilvania de mai multe ori în ultimii ani, în vizite private, în judeţele Mureş, Covasna, Harghita şi Braşov.

Ultima vizită a Prinţului Charles în România a avut loc în iunie anul trecut, când a mers în localităţile Apold, Daia şi Saschiz. La Saschiz, moştenitorul coroanei britanice a mers la un punct de procesare legume – fructe, iar în localitatea Daia a vizitat o plantaţie de flori a unei fundaţii specializate în biodiversitate. Tot atunci, Prinţul Charles a avut o întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu, la Palatul Cotroceni.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Din tara

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare