Ziarul electronic al arădenilor

Prinși la furat în magazine din Arad

furt-supermarketMai multe persoane sunt cercetate penal, după ce au furat diverse produse din magazine din municipiul Arad, dar și dintr-un complex comercial situat pe Calea Aurel Vlaicu.

Printre cei pe numele cărora poliția a întocmit dosare penale pentru furt este un tânăr în vârstă de 20 de ani. Conform polițiștilor, tânărul a sustras mai multe produse cosmetice, în valoare de aproximativ 600 de lei, dintr-un magazin de pe strada Voinicilor.

De asemenea, poliţiştii cercetează un bărbat, în vârstă de 36 de ani, care a fost depistat, în flagrant, în timp ce sustrăgea 23 de parfumuri, în valoare de aproximativ 550 de lei, de pe rafturile unui magazin situat în incinta unui complex comercial de pe Calea Aurel Vlaicu, prejudiciul cauzat fiind recuperat.

Poliţiştii de ordine publică cercetează două persoane, care au fost prinse, în flagrant, în timp ce furau dintr-un magazin.

Astfel, oamenii legii cercetează o minoră, de 14 ani, şi un bărbat, de 32 de ani, care au fost depistaţi în timp ce sustrăgeau îmbrăcăminte dintr-un magazin situat în incinta unui complex comercial de pe Calea Aurel Vlaicu.

Prejudiciul cauzat, în valoare totală de aproximativ 330 de lei a fost recuperat, pe numele celor în cauză fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.