Primarul Falcă și-a lăudat, din nou, nașul

Publicat de actualitati-arad in 19 Nov, 2013 | Parerea ta

IMG_9693Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, l-a lăudat, marți, pe președintele Traian Băsescu, nașul său de cununie, despre care a afirmat că este „un mare om politic“, iar mandatul lui a fost unul „de mare succes“.

Gheorghe Falcă şi prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, și-au prezentat, marţi, la Râmnicu Vâlcea, platformele cu care candidează în competiţia internă a partidului pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale de anul viitor.

Cu această ocazie, Falcă a vorbit despre Traian Băsescu, afirmând că nu ştie dacă cei care îi vor succeda vor reuşi să se ridice la nivelul acestuia.

„Traian Băsescu a schimbat hotărâtor direcţia României în 2004. O direcţie a României după ce Adrian Năstase, împreună cu Ion Iliescu, semnaseră ultimul pact din această lume cu URSS. A se continua pe aceeaşi direcţie era un mare pericol pentru România. Traian Băsescu a oferit cea mai mare securitate a acestei naţii, a pus ţara în zona euro, în zona cu ceea ce înseamnă valorile europene“, a spus Gheorghe Falcă.

La Râmnicu Vâlcea, primarul Aradului a spus că „mandatul lui Traian Băsescu este unul de mare succes, iar istoria îl va pune la loc de cinste pe acest mare om politic“.

„Nu ştiu dacă noi ne vom ridica la acest nivel. Evident rolul nostru este de a ţine acest trend şi să dăm o perspectivă mult mai puternică României“, a mai spus Falcă.

Gheorghe Falcă a mai vorbit despre nașul său de cununie și la Bistrița, la sfârșitul lunii octombrie, când și-a prezentat programul cu care candidează în competiția internă a PDL.

Falcă l-a lăudat atunci pe președinte, după ce unul dintre cei prezenți la prezentare i-a întrebat pe candidați care ar fi poziția lor față de un posibil parteneriat cu actualul președinte al României.

Gheorghe Falcă a răspuns că un parteneriat al PDL cu Traian Băsescu ar fi „şi onorant, şi de mare succes“.

CITITI SI: Falcă: Este important să fii partener cu președintele Băsescu

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare