Ziarul electronic al arădenilor

Primarul Falcă s-a supărat, din nou, pe ziariști

ghe falcaPrimarul Aradului, Gheorghe Falcă, i-a criticat, din nou, pe ziariști pentru modul în care abordează unele subiecte despre activitatea Primăriei și Consiliului Local Municipal și i-a acuzat că îi „menajează“ pe parlamentarii și consilierii PSD.

Gheorghe Falcă a convocat, miercuri, o conferință de presă în care subiectul principal a fost modul în care presa a relatat despre ședințele CLM.

Primarul a fost nemulțumit că în presa locală a apărut un comunicat de presă în care senatorul PSD Mihai Fifor îl acuza că a avut un comportament neadecvat față de un consilier local social-democrat.

„Faptul că dumneavoastră apreciaţi jignirile domnului Fifor este deja o problemă de conduită a dumneavoastră. Şi le acceptaţi. Pentru că el nu jigneşte doar un primar sau o instituţie, ci jigneşte un oraş (…) Nu l-am făcut nesimţit pe colegul domnului Fifor, dar aţi acceptat ca un comunicat al domnului Fifor să apară în publicaţiile dumneavoastră. Adică, cuvântul lui este mai important decât ce a fost în sală. Să ştiţi că profund am fost supărat când am văzut că daţi credit unei persoane care nu a fost în sală“, a spus Falcă.

Primarul le-a mai reproșat ziariștilor că el este criticat de presă pentru „orice lucru mic“, iar cei de la PSD sunt „menajați“ de presa locală. „Pe ei îi menajați, dar de mine vă luați pentru orice lucru mic. De ce îi menajați?“, a mai spus primarul Falcă.

Acesta a mai criticat presa și pentru modul în care a relatat despre ultima ședință a Consiliului Local Municipal, care a fost „o ședință importantă“. „În presă s-a scris că a fost o ședință rapidă“, a spus Falcă, acesta enumerând câteva proiecte aprobate de consilieri, cu excepția celor de la PSD și ALDE.

Falcă le-a mai transmis ziariștilor că dacă vor continua să relateze astfel subiectele, cei de la PSD „cred că pot face orice“.

Nu este pentru prima dată când primarul Gheorghe Falcă a criticat ziariștii locali pentru modul în care abordează subiectele. În mandatul trecut, Falcă le-a mai reproșat ziariștilor că nu susțin proiectele locale ale administrației locale și că promovează declarațiile și comunicatele de presă ale celor de la PSD.

CITITI SI:

Primarul Falcă s-a supărat pe ziariști, prefect și PSD

Gheorghe Falcă vs. USL, Prefectură şi ziarişti

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.