Primarul Falcă s-a întâlnit reprezentanții DRW Arad

Publicat de actualitati-arad in 25 Sep, 2015 | Parerea ta

Intalnire cu oamenii de af. germani (5)Primarul Municipiului Arad dl. Gheorghe Falcă s-a întâlnit în această după-amiază la Primărie cu reprezentanții Clubului Oamenilor de Afaceri Germani din Arad (DRW Arad).

În cadrul discuțiilor despre perspectivele de dezvoltare a municipiului Arad au fost analizate oportunitățile și măsurile pe care administrația locală le are în vedere în sprijinul mediului economic și pentru atragerea investițiilor.

Primarul Aradului și reprezentanții DRW au susținut de comun acord necesitatea promovării programelor de învățământ tehnic atât la nivel mediu cât și superior și importanța parteneriatului între sistemul educațional, mediul economic și administrația locală.

O temă importantă a întâlnirii a fost candidatura Aradului la titlul de Capitală Culturală Europeană a anului 2021, pentru care s-a solicitat susținerea. Reprezentanții oamenilor de afaceri germani și-au exprimat aprecierea pentru proiectul Arad2021 și obiectivele propuse în cadrul acestuia, urmând ca DRW să trasmită și un document oficial de susținere a candidaturii.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al Primăriei Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare