UPDATE: Primarul Falcă, mesaj ironic la adresa arădenilor

Publicat de actualitati-arad in 18 Jun, 2016 | 6 Commentarii

Gheorghe-Falca-2Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a postat, vineri seara, pe pagina lui de Facebook, un mesaj mai puțin obișnuit pentru o persoană care ocupă o asemenea poziție.

După ce în municipiu și județ au fost ploi abundente, cu căderi de grindină, care au produs pagube, primarul Aradului a vrut, probabil, să dea o replică celor care îl critică de fiecare dată când plouă, iar canalizarea nu face față si orașul este inundat.

Astfel, în cursul serii de vineri, Falcă a postat un mesaj sfidător la adresa adrădenilor. „Afară plouă… Falcă e de vină! Ohhhh… este şi grindină. Dacă eram primar, aş fi putut opri şi ploaia, dar mai ales grindina, să nu distrugă culturile…“, este mesajul postat de Gheorghe Falcă.

Arădenii au reacționat imediat la postarea primarului.

„Nu isi avea rostul acest comentariu. Oamenii v-au votat pentru că vă apreciază pentru ce ați făcut. Si ati castigat. Nu trebuie să le raspundeti astfel celor invidiosi“, „Unii oameni si-au pierdut culturile si au pagube mari si dumneavoastra in loc sa va aratati ingrijorarea faceti figuri pe Facebook. Fain primar avem“, „Mai esti si spiritos domnule primar… mie mila de cei ce te-au ales… acuma ai iei la misto“, „Nu cred ca aceasta ironie isi are locul, domnule Falca“, sunt câteva dintre reacțiile la postarea primarului Gheorghe Falcă.

UPDATE

Primarul Gheorghe Falcă a explicat mesajul postat, vineri seara, pe Facebook, susținând că acesta nu îi aparține.

„Postarea de aseară a fost de fapt un mesaj primit pe Facebook de la un arădean, mesaj care mi s-a părut de actualitate, motiv pentru care am avut curajul să-l postez. A fost o autoironie si nimic mai mult. Le mulţumesc celor care sunt alături de mine, şi categoric trebuie sa fim alături de cei care au de suferit în urma inundaţiilor, sau a altor calamităţi naturale, împotriva cărora nu ne putem putem opune. Am făcut aceste precizări pentru ca am văzut din nou ca mesajelor mele le sunt date alte conotaţii“, a explicat Gheorghe Falcă.

foto

Share Button

comentarii

6 comments

 1. HALCA TRAIAN says:

  Din mesaj reiese ca nici nu realizeaza ca au fost alegeri si cineva la ales.

 2. nikename says:

  de aici reiese ca voturile erau deja pregatite si masluite ! alfel cum si ar permite o asa aroganta?

 3. Alin says:

  Nu la adresa tuturor aradenilor 🙂 Ci la adresa celor care dau vina pe Primar pentru orice !!!La adresa bagatorilor de seama care nu fac altceva decat sa posteze ca Falca e devina pentru fiecare adiere de vant

 4. MODEST MUSORVSKI says:

  Primarul nu e vinovat pentru “orice adiere de vint”.Domnia sa are in fisa postului,printre altele,obligatia de a se ingriji ca,in caz de “adiere” mai mare – vezi furtuna,grindina,caderi masive de ploi – orasul sa ju ajunga o Venetie din pricina canalelor ce nu au mai fost nici macar verificate de la Revolutie incoace.Asta este ceea ce i se imputa,pe buna dreptate,primarului.Care,desigur,face ce stie el mai bine:arunca rahatul in gradina vecinului.Mai exact in gradina tuturor locuitorilor orasului care au avut de suferit pe pe urma puhoaielor.Cam asta ar fi!

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare